رویداد بزرگ استارتاپ دمو در جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد.
این رویداد توسط مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی هرمزگان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان و سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری کارن با هدف جذب سرمایه گذار برای تیم های مستقر در مرکز نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
صدیقه مظفر مدیر اجرایی مرکز رشد، شرکتهای نوپا نیاز دارند در گام اول سرمایه جذب نمایند. استارتاپدمو فضایی را فراهم میکند تا این استارتاپ ها محصول یا کسب وکار خود را به سرمایهگذاران معرفی کنند.
در استارتاپدمو، پس از فراخوان و ارزیابی متقاضیان، استارتاپهای منتخب تعیینشده و تا روز برگزاری رویداد، فرایند آموزش و انتخاب نهایی آنها برای ارائه شفاهی در رویداد ادامه خواهد داشت.
در این رویدادها، استارتاپهایی حضور دارند که به مرحله جذب سرمایهگذار رسیده باشند و ضمن تثبیت تیم و پیشرفت مناسب ایده، شخصیت حقوقی آنها نیز ثبتشده و یا آماده ثبت است.
در بخش استارتاپدمو، کارآفرینان طی 5 دقیقه به معرفی ابعاد فنی، مالی و بازار طرح خود پرداخته، رقبا را بررسی و آنالیز کرده، مدل کسبوکار (Business Model) را ارائه کرده و ضمن تشریح برنامههای آتی، سرمایه مورد نیاز برای ادامه کار را هم اعلام میکنند.
سرمایهگذاران نیز با توجه به زمینههای موردعلاقه برای سرمایهگذاری و پارامترهای قابلقبول برای سرمایهگذاری روی طرحها، نسبت به برگزاری جلسه اختصاصی اعلام آمادگی میکنند.
در بخش دوم این رویداد، جلسات اختصاصی بین کارآفرین-سرمایهگذار برگزار میشود و امکان مذاکره رودررو، بررسی جزییات، پاسخ به سؤالات بیشتر و تخصصیتر و غیره فراهم میشود.
مظفر افزود: قبل از برگزاری این رویداد چندین جلسه مشاوره با استارتاپ ها و کارگاه هایی مانند تهیه طرح کسب و کار، مدیریت استرس و ارائه در مقابل سرمایه گذار و ارائه آزمایشی جهت آماده سازی استارتاپ ها در رویداد استارتاپ دمو برگزار گردیده است.
در این رویداد تعداد 5 استارتاپ که با حمایت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی هرمزگان، دوره اول شتابدهی خود را به پایان رسانده بودند، رونمایی شدند. این رویداد مهم میزبان مسئولین و مدیران استان هرمزگان و هم چنین سرمایه گذاران و علاقمندان به حوزه کسب و کارهای نوپا بود.
در ابتدای رویداد و پس از قرائت قرآن کریم، سخنرانان مراسم از جمله جناب آقای مهندس یاسی پور معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی هرمزگان، جناب آقای دکتر صادقی مدیر عامل سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری کارن، جناب آقای مهندس بختیاری معاون محترم تجاری سازی و امور پارک ها و مراکز رشد و جناب آقای عامری معاون محترم فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان هرمزگان به ایراد سخن پرداختند. و در خصوص اهمیت کسب و کارهای نوپا در جهت اشتغال زایی و حرکت در مسیر اشتغال دانش بنیان و اقتصاد دانایی محور و تاثیر این فعالیت ها در تکمیل اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری استان و نگهداشت نیروی انسانی توانمند در بدنه استان و جلوگیری از مهاجرت فارغ التحصیلان دانشگاهی به سایر استان ها و توسعه اقتصاد محلی نکاتی را بیان داشتند.
در ادامه استارتاپ های پذیرش شده در دور اول داوری، به معرفی ایده خود و روند اقدامات انجام شده در جهت ایده محوری پرداخته و نیازهای مالی مربوطه را جهت تجاری نمودن ایده مطرح و از سرمایه گذاران تقاضای سرمایه گذاری در ایده های مطرح شده را خواستار شدند.
مشخصات تیم هایی که در دور اول داوری در مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی هرمزگان پذیرش و مستقر شده و از خدمات مربوطه بهره مند گردیده و در رویداد دمودی به معرفی خود پرداخته اند به شرح ذیل است:
تیم اپلیکیشن دفترچه:
استارتاپ دفترچه قصد دارد یک اپلیکیشن جهت ارتباط چند بعدی مشتریان با کسب و کار ها راه اندازی کند. در اپلیکیشن دفترچه، هر کسب و کار به راحتی دیده می شود. در دفترچه همه کسب و کار ها دارای پروفایل اختصاصی هستند و مردم میتوانند بصورت مجازی اطلاعات کسب و کارهای مورد نیاز خودشان را پیدا کنند.
تیم نوجوون یار:
استارتاپ نوجوون یار یک بستر تولید کرده است که خدمات آموزش و مشاوره پیرامون مهارت های طراحی مسیر شغلی را به نوجوانان ارائه میدهد و خدماتی نظیر وبینار آموزشی، مشاوره آنلاین، تست های آنلاین شخصیت شناسی و کارگاه های آموزشی را در این پلتفرم ارائه میدهد.
تیم جواهر هرمز:
استارتاپ استارتاپ جواهر هرمز برای اولین بار در استان وبسایتی راه اندازی کرده است که صنایع دستی جزیره هرمز را بصورت آنلاین به مشتریان ارائه می دهد. همچنین علاوه بر فروش محصولات صنایع دستی، دوره های آموزش صنایع دستی را نیز ارائه می دهد و محصولات هنرمندان صنایع دستی که بصورت مستقل و ناشناخته فعالیت میکنند را در این وبسایت معرفی میکند.
تیم زِپلین:
استارتاپ زپلین یک کیت برای تبدیل موتور سیکلت های بنزینی به موتور سیکلت های هیبریدی ساخته است که این کار را با در اختیار دادن ابزارهایی خاص، به راحتی یک موتور سیکلت بنزینی به موتور سیکلت هیبریدی تبدیل می شود. به این صورت مصرف سوخت 60 درصد کاهش پیدا میکند و همچنین باعث کاهش آلایندگی می شود.
تیم پُتِنگ:
استارتاپ ُتِنگ بستری ساخته است که هنرمندان صنایع دستی در آن عضو می شوند و محصولات و مهارت های خود را به نمایش می گذارند و افراد با انتخاب شهر و محصولی که به آن نیاز دارند، می توانند دسترسی به لیستی از محصولات صنایع دستی و هنرمندان صنایع دستی داشته باشند. همچنین می توانند محصول خود را بصورت سفارشی با طرح و رنگ دلخواه سفارش دهند.
در پایان استارتاپ سرمایه گذاران آمادگی خود را جهت حمایت از استارتاپ ها بیان نمودند.
نظر شما :