جهاددانشگاهی استان هرمزگان
برپایی « وبیناررویداد دورهمی گردشگری» در جهاد دانشگاهی هرمزگان
برپایی « وبیناررویداد دورهمی گردشگری» در جهاد دانشگاهی هرمزگان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، صدیقه مظفر، مدیر اجرایی مرکز رشد، نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی گفت:« رویداد دورهمی گردشگری » در تاریخ28 بهمن 1399 با همت موسسه عالی علمی کاربردی، سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصادی دانش بنیان، مرکز رشد ، نو آوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی وهدف آشنایی با هدف انتقال تجربه، درایام کرونا ویژه دانشجویان، علاقمندان به کسب و کار و فعالان حوزه مرتبط برگزار شد.
وی افزود:سرفصل های مطالب ارائه شده در این کارگاه شامل، بررسی فرصت ها و چالش های حوزه شناور های گردشگری ارائه تجربیات کارآفرینان حوزه شناور های گردشگری، ارائه مشاوره سازندگان شناور های گردشگری به شرکت کنندگان که با حضور سخنرانها هاشمی، احمدیان ، دکتر اصلان زاده در سالن جهاد دانشگاهی به صورت آنلاین برگزار شد.
مدیر اجرایی مرکز رشد ابراز کرد: ماندگاری بیش از حد ویروس کرونا و طولانی شدن قرنطینههای خانگی در کنار محدودیتهایی که زندگی شهری و بهویژه آپارتماننشینی، برایمان ایجاد کرده قطعا موجب خستگی و کسالت همه شهروندان شده است. علاوهبراین، انتشار اخبار گوناگون پیرامون گسترش و شیوع این بیماری و تعداد قربانیان آن نگرانی و پیرو آن مشکلات روحی و روانی بسیاری را در کودکان و بزرگسالان ایجاد کرده است. بهگونهای که عدهای پناه بردن به طبیعت و طبیعتگردی را بهترین راه فرار از چنین شرایطی میدانند.
وی ادامه داد: اما آنچه در این میان اهمیت دارد، این است که حواسمان باشد پناه بردن به طبیعت با هر نیتی که باشد، شرایط خاص خود را داشته و باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی همراه باشد.
این مقام مسئول ابراز کرد: استفاده از ابزارهای نوین مانند شبکههای مجازی، تلویزیون و مطالعه را فرصتی دانست که در این روزها میتواند باعث در خانه ماندن مردم و آشنایی آنها با طبیعت، مناظر و جاذبههای طبیعی داخلی و خارجی باشد.
مظفر ابراز کرد: با همه تغییراتی که در ابعاد مختلف زندگی جوامع بوجود آمده است به احتمال زیاد تاثیرات اقتصادی، اجتماعی و روانی کرونا، ذائقه سفر گردشگران هم دچار تغییرات عمده خواهد شد و مسافران، مقاصد کوتاهتر، کمهزینهتر، با همسفران کمتر را انتخاب میکنند، با وسایل نقلیه شخصی عازم سفر میشوند و به دلایل بهداشتی، ازغذاهای سادهتر که خودشان مستقیم در تهیه و پخت آن مشارکت دارند، استفاده میکنند.
وی در پایان گفت:بیتردید در پساکرونا سفرها هدفمند و بر مبنای مطالعه و تحقیق اولیه و مشورت با راهنمایان با تجربه انجام میشود، اتفاقی که قبلا کمتر سراغ داشتیم و اکنون کرونا نگاهی موشکافانه و محتاطانه به گردشگران داه است .
لازم به ذکر است، آشنایی با کارگاه الفبای استارتاپها در محیط دانشگاه، زمینهسازی برای راهاندازی شرکت نوپا و حرکت به سمت تولید و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه و فناورانه، از مهمترین اهداف این دکارگاهای آموزشی می باشد.
انتهای پیام
نظر شما :