به همت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی؛
رویداد آشنایی با مسائل حقوقی و مالی کسب وکارهای نوپا" برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ، صدیقه مظفر، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی هرمزگان.ضمن خیر مقدم شرکت کنندگان در رویداد بیان کرد: فرض کنید شما صاحب یک کسبوکار هستید یا در آیندهای نزدیک میخواهید کارآفرینی کنید و استارتاپ خود را راه بیاندازید. شاید از نگاه عموم مردم، این موضوع نیازی به دانش آکادمیک و مطالعه نداشته باشد؛ اما بزرگان بازاریابی و فروش دنیا همواره بر روی این موضوع تاکید داشتهاند که برای موفقیت در کسبوکار، علاوه بر تجربه باید ترفندهای آن را نیز باید آموخت. مسائل حقوقی و مالی کسب وکارهای نوپاپرداخته ایم تا چراغی فرا روی علاقه مندان به راه اندازی کسب و کار نوپا و یا صاحبان کسبو کار باشد که متاسفانه به دلیل ویروس منهوس کرونا به صورت مجازی برگزار می شودکه استقبالی بالای شما بزرگواران باعث شده که دوره ها را با قدرت بیشتر برگزار کنیم.
سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی ابراز کرد: در این رویدا سعی بر آن داشتیم که در مرحله نخست مفهوم استارتاپ را کمی روشن تر نماییم، سپس شرکت کنندگان در رویداد با حقوق کسبوکار و قوانین حوزه استارتاپها آشنا شوند در ادامه از مشکلات حقوقی که استارتاپهای نوپا را تهدید میکنند سخن به میان آید و در انتها نکات حقوقی کاربردی برای شروع و راهاندازی یک استارتاپ ارائه شود.
در ادامه محمد حسین زیرک جا (دکتری فناوری اطلاعات گرایش کسب وکار هوشمند) به عنوان سخنران دوره ابراز کرد: برای شروع موفق یک فعالیت اقتصادی، آشنایی با قوانین و مقررات حاکم بر آن ضروری است؛ امری که در بین عموم مردم کمتر مورد توجه قرار میگیرد. قوانین حاکم بر کسبوکارهای نوپا، با توجه به کثرت قوانین موجود در کشور و تنوع موضوع استارتاپها قابل احصاء نیستند؛ اما میتوان از قوانین ذیل به عنوان مهمترین و پرکاربردترین مقررات در کسب و کارهای نوپا نام برد.
وی با اشاره به قانون حمایت از حقوق پدیدآورندگان وقانون ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری اظهار کرد:قانون حمایت از حقوق پدیدآورندگان ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری مواردی را تحت شمول حمایت خود قرار میدهند که مطابق مفاد آنها به ثبت رسیده باشند؛ بنابراین ثبت اختراعات، علائم تجاری و... برای استارتاپها اجتنابناپذیر است.
در ادامه: آقای یونس احمد زاده ( مدیرعامل شرکت تعاونی خدمات بهداشتی و درمانی امداد شفا پارسیان)با بیان تجربیات کاری خود گفت: سوالی که ممکن است بسیاری از بنیانگذاران کسبوکارهای نوپا با آن مواجه شوند این است که آیا استارتاپ خود را تحت عنوان شخصیت شرکت به ثبت برسانند یا خیر؟ بدون شک ثبت شرکت مشکلاتی از قبیل تنظیم اساسنامه، انجام روند اداری ثبت، انتخاب اعضا مانند بازرسین و... را به همراه دارد؛ اما واقعیت این است که مزایای ثبت شخصیت حقوقی مستقل برای کسب و کار بیشتر از معایب آن است که از جمله آنها میتوان به این مورد توجه قرار داد.
وی ابراز کرد: ثبت شرکت منجر به استقلال استارتاپ از نظر مالی، اقامتگاه قانونی و دریافت تسهیلات میشود و از ایجاد اختلافات احتمالی در خصوص میزان مشارکت و صلاحیت محلی مراجع قضایی جلوگیری میکند.
مدیرعامل شرکت تعاونی خدمات بهداشتی و درمانی امداد شفا پارسیان در پایان گفت: ثبت شخصیت حقوقی مستقل تحت عناوینی غیر از شرکت تضامنی، مسئولیت بنیانگذاران را محدود به سهام آنها میکند. به نظر میرسد بهترین قالب برای استارتاپها شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود است
لازم به ذکر است در هین برگزاری رویداد سخنرانان به دغدغه های ذهنی متقاضیان که در قالب پیام گذارده می شد پاسخ می دادند .
انتهای پیام
نظر شما :