به همت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی؛
برپایی تور ترویجی تعاون و کارآفرینی مجازی در هرمزگان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، باتوجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت های به وجود آمده و برطریقی قرنطینه شدن همه افراد و حتی کسادی کسب و کارها مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان با همکاری اداره کارو تعاون و رفاه اجتماعی استان با هدف توسعه فرهنگ فناوری و نوآوری، شناسایی توانمندیهای فناورانه داخلی، بررسی زمینههای عرضه و تقاضای فناوری، تکمیل دانش فنی سعی در برگزاری تور ترویجی تعاون و کارآفرینی مجازی نموده است .
در ابتدای این رویداد مجازی که در روز پنجشنبه 18 شهریور 1400برگزار شد صدیقه مظفر، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی هرمزگان یکی از اهداف تور های ترویجی را بازدید از تعاونی های نمونه و الگو بردای مخاطبین بخش تعاون دانست و گفت: سعی داریم با برگزاری این تور به صورت مجازی در سطح استان به همه بگوییم چیزهای خوب به سراغ کسی می آید که صبر می کند!اما چیزهای بهتر سراغ کسی می آیند که تلاش می کنند از این رو از کار آفرینان خواسته ایم که در مورد چالشهایی که برای رسیدن به موفقیت با آن مواجه بوده اند را بیان کنند و راه برون رفت از آن را بیان نمایند .
وی افزود: براستی بسیار سفر باید تا پخته شود خامی” با هر سفر انسان تجربیات جدیدی را کسب می کند و با اشخاصی آشنا می شود که ممکن است مسیر زندگی اش را عوض کند. همواره منظور از سفر رفتن به باغ و بوستان نیست بلکه سفر اندیشه تفکر و تعقل نیز معنا می پزیرد.
در ادامه این رویداد جناب آقای دکتر فریاد شفیعی (مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی هیژا طب همیار) با معرفی دو کتاب ارزشمند و استناد به سخنان بزرگان و با بهره گیری از توان علمی و تجربیات خود با بیان ساده و فصیح و قولی خودمانی و در ابتدای کلام به تفاوت مدیر و و رهبر پرداخت و گفت همه می توانند مدیر شوند ولی برای رهبری باید ویژگیهای انحصاری را در خود پرورش داد .
وی با بیان اینکه تحقیرِ یک انسان به معنای توهین کردن به قدرتِ خدواند است و نه تنها به آن فرد که به تمامِ جهان صدمه میزند.ادامه داد: امروزه در رویکرد و فرآیند تصمیمگیری سازمانها، همواره تفاوت مدیریت و رهبری به چشم آمده و بعضاً نبود رویکرد دقیق در قبال این مفاهیم باعث شده تا مسائل و مشکلات بزرگی از جمله بحرانهای منابع انسانی، تا ضررهای هنگفت مالی و اعتباری گریبان سازمانها را بگیرد.
در آن زمان، مدیریت بر پایه قدرت، شایستگی و صلاحیت، و توانایی مدیریت افراد بنا شده بود. در همان سالها بود که اولین انتقادها به ساختارها و رویههای سازمانی وارد شد و مدیریت سنتی در راس سازمان هدف انتقاد قرار گرفت و مفهومی در سازمان متولد شد به نام رهبری!
یک رهبر دیگر به اعمال قدرت و کنترل افراد فکر نمیکند بلکه سعی دارد با الهامبخشی، آموزش، و برانگیختن شوق و اشتیاق انسانی، افراد را به پیشرفت و حرکت رو به جلو در سازمان تشویق کند.
از همان ابتدا تناقض و تفاوت مدیریت و رهبری با هم مسئلهساز بود و روسای سازمانها معمولاً یکی از این دو را به عنوان خط مشی خود تعیین میکردند. اما خوشبختانه، گذشتِ زمان کمک کرد سازمانها و افراد به تعادلی میان مدیریت و رهبری برسند.
در ادامه این رویداد سرکارخانم سهیلا هاشمی پور (مدیرعامل شرکت زیبا بافان سرمه) در کورد چالشهادو ابهامات کارش صحبت کرد و همگی شرکت کنندگان را به صورت مجازی به بازدید از محل کار خود نمود.
وی گفت : همواره سعی وتلاشم این بوده که علاو بر خود چند نفر دیگر نیز در کنارم رشد کنند و و هنگامی شادی آنان را در مواجه با مشکلاتشان می بینم بسیار شاد می شوم .
هاشمی پور ادامه داد: ما آدم ها شخصیت عجیبی داریم مثلا: با کسانی که تازه آشنا شدیم دوست داریم تا شخصیت آنها را همان گونه که دوست داریم شکل دهند تا رفاقت ما ادامه دار باشد. اما خودمان دوست داریم تا دیگران ما را همان گونه که هستیم بپذیرند و رفاقت داشته باشند.
مدیرعامل شرکت زیبا بافان سرمه گفت: شما با هر کسی که ملاقات کنید اولین چیزی که از شما توقع دارد و سبب پر رنگ شدن و دوام رفاقت شما میشود این است که مورد پذیرش و قبول شما واقع گردد. اگر شما سعی بر آن داشته باشید تا او را تغییر دهید و همانند خمیر بازی به هر شکلی که دلتان میخواهد شکل دهید، آن رفاقت و دوستی ادامه دار نخواهد بود.
وی در پایان گفت: انسانها هر چقدر بیشتر پذیرفته شده شوند و آنها را درک کرده و به شخصیتشان احترام گذاشته شود، فرصت و تمایل بیشتری پیدا میکنند تا از شخصیت پوشال و دروغین دوری کنند.
انتهای پیام
نظر شما :