به همت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی؛
برگزاری پیش رویداد استارتاپی با محوریت صنایع دستی در هرمزگان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هزرمزگان، «صدیقه مظفر» سه شنبه 6 مهر ماه در پیش رویداد استارتاپی با محوریت صنایع دستی مددجویان دانش آموخته این نهاد که به همت جهاد دانشگاهی و به کارفرمایی کمیته امداد امام(ره)که به صورت وبینار از جهاد دانشگاهی برگزار میشد، با اشاره به اینکه رویداد و استارتاپ چیست و اظهار کرد: استان هرمزگان با توجه به ظرفیت هایی از قبیل صنایع دستی، تزئینات لباس زنان ، صنایع مرتبط با آئین های محلی که زیر شاخه های صنایع دستی و هنرهای محلی است به عنوان شهر خلاق صنایع دستی و هنرهای بومی شناخته شده است .
وی ادامه داد : با توجه به ظرفیت عظیم صنایع دستی که استان کمیته امداد با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی سعی در برگزاری پیش رویداد استارتاپی نموده به امید اینکه ایده های جدید رشد یافته وشناسایی شود و افرادی که در این زمینه فعالیت دارند در رویداد اصلی که دو هفته آینده برگزار خواهد شد شرکت نمایند.
سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی هرمزگان با اشاره به اینکه تاکنون 6کارگاه برای مددجویان کمیته امداد این استان برگزار شده است، گفت: کارگاهای "خلق و پرورش ایده"، "رویداد دورهمی کارآفرینی با محوریت صنایع دستی "، "الفبای استارتاپ"، "بوم و مدل کسب و کار"، "مهارتهای تیمی "و "رویداد تازه شو (تاکشو، میز گرد چالشیو سخنرانی )برگزارشده و اکنون در حال برگزاری پیش رویداد رویداد استارتاپی با محوریت صنایع دستی در استان هستیم به امیدی که صاحبان ایده و افراد خلاقی که در استان حضور دارند و نمی دانستند کجا ایده های خود را بیان کنند با راهنمایی شما عزیزان در این رویداد شرکت کنند .
مظفر با تاکید ایده باید کاربردی باشدو بتواند دغدغه و یا مشکلی را از جامعه هدف رفع کند و قابل عرضه و تولید در بازار باشد گفت: صاحبان ایده باید ایده های خود را به صورت تیمی ارائه دهند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تیم می تواند متشکل از چند تعاونی و یا چند نفر باشد، ادامه داد: یک تیم استارتاپی حداقل باید شامل یک همبنیانگذار تجاری (Business Co-founder) و یک یا دو همبنیانگذار فنی (Technical Co-founders) باشد. همبنیانگذار تجاری کسی است که بر آنچه که باید ساخته شود، آگاهی و شناخت کافی دارد. همبنیانگذار فنی چگونگی ساخت آن را میداند.
زمانی که شخص نوآور (Hipster)، طرح خلاق و موضوع جالب را مطرح میکند؛ شخص فنی یا برنامهنویس (Hacker) مجری طرح ملی مشاغل خانگی در هرمزگان، به کمک ابزارهای خود، راهحلهای فناورانه را ارائه میدهد؛ شخص سختکوش و مصمم (Hustler) راه درستی را برای بستهبندی محصول و ارائه آن به مخاطبان در قالب فروش و یا مشارکت پیدا میکند، مجموعه این افراد در کنار هم تیمی را تشکیل میدهند که احتمال شکست آنها بسیار کم است.
سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی هرمزگان در پایان گفت: ازعلاقمندان و تیمهای کاری دارای ایده بازارپسند در جهت اثبات مفهومی هستند خواستاریم که در گروهی واتساپی که توسط جهاد دانشگاهی تشکیل شده است شرکت نماید و سوالات خود را کارشناسان بپرسند.
انتهای پیام
نظر شما :