برگزاری دوره حضوری و غیرحضوری آمــادگی آزمون وکـــالت در جهاد دانشگاهی هرمزگان سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان از برگزاری دوره حضوری و غیرحضوری آمــادگی آزمون وکـــالت در جهاد دانشگاهی هرمزگان خبر داد. به گزارش سرپرست معاونت آموزش و

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۲ کد : ۵۸۰۳۴ آموزشی
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان از برگزاری دوره حضوری و غیرحضوری آمــادگی آزمون وکـــالت در جهاد دانشگاهی هرمزگان خبر داد.
برگزاری دوره حضوری و غیرحضوری آمــادگی آزمون وکـــالت در جهاد دانشگاهی هرمزگان سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان از برگزاری دوره حضوری و غیرحضوری آمــادگی آزمون وکـــالت در جهاد دانشگاهی هرمزگان خبر داد. به گزارش سرپرست معاونت آموزش و

به گزارش  معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی هرمزگان ، حمید یاسی پور طهرانی گفت:حقوق یکی از پرطرفدارترین گرایش های حوزه علوم انسانی است . هر ساله تعداد زیادی دانشجو در دانشگاه های مختلف سراسر کشور در این رشته پذیرش می شوند . فارغ التحصیلان این رشته دانشگاهی در حوزه های مختلف می توانند از جمله امور پژوهشی یا مشاوره ای فعالیت کنند. البته لازم به ذکر است که محبوب ترین حوزه فعالیت فارغ التحصیلان حقوق “وکالت ” است.
راه‌ ورود به وکالت
قبولی در آزمون وکالت
هر ساله آزمونی برای رسیدن به وکالت توسط کانون وکلای ایران و یا مرکز وکلای قوه قضائیه برگزار می‌شود که طی آن ظرفیت پذیرش هر کانون طبق نظر کمیسیون (متشکل از رئیس دادگستری استان هر کانون، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب، رئیس کانون وکلای مربوط) تعیین می‌شود.

شرایط متقاضیان این آزمون هر سال به صورت رسمی اعلام می‌شود و افراد برای ثبت نام در آزمون وکالت باید شرایط زیر را داشته باشند:

داوطلب باید دارای تابعیت ایرانی باشد
داوطلب باید دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق و از دانشکده‌های حقوق داخل یا خارج کشور باشد که مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری هستند. به‌علاوه داشتن لیسانس رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی و یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مرجع صالح نیز قابل قبول است. در صورتی که داوطلب مدارک بالاتر از کارشناسی رشته‌های مذکور را داشته باشد اما مدرک کارشناسی را نداشته باشد، اجازه شرکت در آزمون وکالت را نخواهد داشت.
مدرک معادل حوزوی، زمانی قابل قبول است که از سوی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، مورد تایید باشد.
داوطلبانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته حقوق هستند در صورتی مجاز به شرکت در این آزمون می باشند که حین دریافت مدرک کاردانی خود واحدهای دوره کارشناسی را گذرانده باشد.
پروانه کارآموزی وکالت دادگستری در حوزه قضائی استان تهران فقط به افرادی اعطا می‌شود که در زمان ثبت نام ، سن آن‌ها از چهل سال تمام، بیشتر نباشد و برای سایر حوزه‌های قضایی پروانه کارآموزی به کسانی داده می‌شود که هنگام ثبت‌نام ، سنشان از پنجاه سال تمام ، بیشتر نباشد.

منابع اصلی آزمون وکالت به شرح زیر است:

درس حقوق مدنی با ضریب ۳ (منبع: قانون مدنی و قوانین خاص اعلام شده توسط اسکودا)
درس آیین دادرسی مدنی با ضریب ۳ (منبع: قانون آیین دادرسی دادگاه­های عمومی و انقلاب در امور مدنی و قوانین خاص اعلام شده توسط اسکودا)
درس حقوق تجارت با ضریب ۲ (منبع: قانون تجارت و قانون اصلاحی قسمتی از قانون تجارت 1347 و قوانین خاص اعلام شده توسط اسکودا)
درس اصول استنباط حقوق اسلامی با ضریب ۱ (منابع: کتاب مبانی استنباط حقوق اسلامی دکتر ابوالحسن محمدی و کتبی چون اصول فقه حسین قافیه و …)
درس حقوق جزای عمومی و اختصاصی با ضریب ۲ (منبع: قانون مجازات اسلامی و قوانین خاص اعلام شده توسط اسکودا)
درس آیین دادرسی کیفری با ضریب ۲ (منبع: قانون آیین دادرسی کیفری و قوانین خاص اعلام شده توسط اسکودا)
حقوق ثبت با ضریب 1 (منبع: غلامرضا شهری و حقوق ثبت آسان دکتر کریمی منفرد)
حقوق اساسی با ضریب 2 (منبع: قانون اساسی)
تحریرالوسیله با ضریب ۲ (منبع: متن و ترجمه تحریر الوسیله باب حدود، باب وکالت و باب شهادت)
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات برگزاری و محتوای این دوره می توانند با شماره  07633684409-09378345786 تماس حاصل فرمایند.


( ۲ )

نظر شما :